ODPORNÁ VĚĚĚC!!!!!

28. března 2008 v 14:25 |  About blog
Tak.. jen tu nechám zprávu o new blogu.. hned za hodinu je bloklá adresa!! To je hnusárna největšíí! A vytočilo mě to tak, že jsem začal pátrat.... ať se TA někdo těší...to byla od ní odporná věc! A nebylo to jen IPéčkem , ale pak jsem si dal do hromady všechny.. a blo to jasný!!! Takže - nebudu to řešit ani s tím člověkem ani s nikým - nebude z toho kauza - když ho do dnešního pátečního večera nesmaže a neuvolní tak doménu.
 

Že by nápad??

27. března 2008 v 16:28 |  About blog
Tqakl lidi.. nějak mě to tady na tomhle blogu neba...tak mě napadnul zrealizovat jeden takovej starej sen - blog o Holly - měl bych plno nápadů a Holly nikam moc nechodí , tak bych mnohem víc času na graphic....a na dabingy.. a v blízké době vzniklo plno blogů o Rose - tak já bych jim tu nezacláněl a věnoval bych se blogu just-holly. Co vy na to? Je blog o Holly dobrá volba? A jestli ano, tak prosím Honey , jestli můžu zneužít just-mánie a dát si adresu : just-holly.. tak co vy na to?

Dabovací nowinka!

23. března 2008 v 8:29 | Danny |  About blog
Ahoj vážení! Tak tenkrokráte to nebude o Rose, ale o Čarodějkách. Konkrétnš o dabincích ze seriálu Čarodějky. Já i Alysska teď dabujeme: Alysska jako Rose McGowan/Paige Matthews a já ( Danny) jako Holly Maria Combs/ Piper Halliwell. Na tomto webu dabujeme spolu hlavně s Pavlínou a Péťou, kterých si já moc vážím - autorita sama :D. Web je to nádherný, ale G-Book skví prázdnotou.. tak vás můžu poprosit.. juknete se tam a něco písnete? My budeme moc šťatní , protože dabingy jsou velmi náročné jak na přípravu, tak i na nadabování samotné- tak nechcete se SEM podívat? A jako ochutnávku tu mám 3 dabingy:
DABING 5x11 - Jak je důležité míti Phoebe.
dabují: pavlina332 ( Phoebe) a Péťa (Cole)
DABING 6x21 - Čaroklání

dabují: pavlína332 ( Phoebe) a Alysska ( Paige) a mistrsparta ( chlap)

DABING 8X15- Britský nápadník

dabují: Péťa ( Greg) a Danny jako Piper




A více už tady: http://www.dabing.czweb.org a písněte pls. do G-Booku :)


 


Filmografie

21. března 2008 v 22:55 | Alysska |  Movies
2006The Black DahliaSheryl Saddon
2005ElvisAnn-Margret
2002Stealing BessDebbie Dinsdale
2001The Killing YardLinda Borus
2001MonkeyboneMiss Kitty
2001Strange HeartsMoira Kennedy
2000The Last StopNancy
2000Ready to RumbleSasha
1999Sleeping BeautiesSno Blo
1999JawbreakerCourtney Alice Shayne
1998Devil in the FleshDebbie Strand
1998SouthieKathy Quinn
1998PhantomsLisa Pailey
1997Lewis & Clark & GeorgeGeorge
1997NowhereValley Chick #3
1997SeedAndrea/Miriam
1997Going All the WayGail Ann Thayer
1996ScreamTatum Riley
1996Kiss & TellJasmine Hoyle
1996Bio-DomeDenise
1995The Doom GenerationAmy Blue
1992Encino ManNora

Fakta o Rose

21. března 2008 v 22:50 | Alysska |  About Rose
Mám tu pro vás jednotlivá fakta o Rose.
Jméno: Rose Arianna McGowan
Datum narození:5.září 1973
Místo narození:Florencie,Itálie
Rodina:Daniel (otec), Terri (matka), Nathaniel, Daisy, Ava, Viola, Rebecca, James, Bobbie and Lloyd (bratři a sestry), Bug and Fester (psi)
Výška:163cm
Barva vlasů:hnědá
Zaměstnání:herečka,zpěvačka,modelka
Oblíbený zpěvák:Patsy Cline
Oblíbené album:Patsy Cline's Crazy Dreams
Oblíbená kniha: Margaret Mitchell's Gone With The Wind and Ayn Rand's The Fountainhead
Oblíbená barva:zelená

Rose-Fever

21. března 2008 v 22:29 | Alysska |  Her voice
Tagže přidávám Vám video s Rose ,kde zpívá písničku Fever.Je to z dílu 5x20(Nevidím,Neslyším,Nemluvím)Rose je tam krásná taková elegantní a písnička se hodí k jejímu stylu.Celkem mě zaujala a Vás?

Kam dál